Красавицата Бела Хадид се раздели с бившия на Селена Гомес!

Бившият на Селена Гомес скъса с Бела Хадид
0

Красавицата Бела Хадид се раздели с бившия на Селена Гомес!

Пореден край на епичната връзка между Бела Хадид и бившия на Селена Гомес – Уикенд. Пътищата на двойката се разделиха, след като дадоха шанс на връзката си отново през 2018 г.

Селена Гомес
Бившият на Селена Гомес скъса с Бела Хадид

„Те са на различно ниво ментално и физически в момента. Ейбъл (истинското име на Уикенд) работи върху нов албум и разстоянието се оказва проблем. И той, и Бела Хадид постоянно пътуват между Лос Анджелис и Ню Йорк, но не успяват да се засекат“, сподели източник пред E! News.

„Те спорят постоянно напоследък и не са прекарвали достатъчно време заедно от месеци. Надяват се в даден момент да се съберат отново, но за момента всеки се е фокусирал върху себе си и проектите си“, добави източникът.

Моделът и певецът за пръв път се събраха през май 2015 г. През годините те са се събирали и разделяли няколко пъти, като той дори имаше връзка с колежката си Селена Гомес през 2017 година.

Селена обаче не гледаше много сериозно на него, колкото и да се опитваше. Тя така и не можа да забрави голямата си любов в лицето на Джъстин Бийбър. Двамата се разделяха и събираха милиони пъти, докато накрая вече всичко приключи.

Източник: tialoto

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.