Бомба: Музикант на Слави Трифонов стана милионер! (още разкрития)

Бомба: Музикант на Слави Трифонов стана милионер! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Музикантът на Слави Трифонов живот си живее, тъне в пари!

Екскитаристът на „Шоуто на Слави“ – Николай Арабаджиев – Шерифа си купи ресторант в Брюксел и може да се каже, че е станал милионер.

Слави Трифонов

Музикант на Слави Трифонов стана милионер

Тези дни Шерифа посетил бившите си колеги от предаването и на всички направило впечатление поналялата се фигура на музиканта.

„Жената е асистент на немски комисар от Европейската комисия на предостатъчна заплата. И аз се чувствам там много добре“, споделил с колегите си Арабаджиев, цитира вестник „България Днес“.

Шерифа дълги години работи по западни клубове и кръчми. Връща се през 1997 г. по покана на Евгени Димитров – Маестрото. И се включва в „Ку-ку бенд“ и предаването им „Хъшове“.

Той е син на известния в миналото Николай Арабаджиев – Фучо, популярен с аранжиментите си на шлагерите „Повей, ветре“ на Паша Христова и „Песен моя, обич моя“ на Данчето Христова.

Междувременно Слави Трифонов приключи шоуто си на 31 юли и оттогава името му се върти нон-стоп в медиите. Причината е ясна – политическата партия, която ще прави и заплахата, която виждат в негово лице „обичаните“ от народа настоящи политици.

Тепърва ще стане ясно дали Дългия ще участва на скорошните местни избори, или залага на развитието на партийната структура и далеч по-апетитния парламентарен вот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар