Семейството на Селин Дион я разделя с гаджето й: Само я използва за пари!

Семейството на Селин Дион я разделя с гаджето й: Само я използва за пари!
5 (100%) 1 vote

Близките на Селин Дион притеснени за нея заради гаджето й

Семейството на Селин Дион негодува заради новата й любов. Певицата от известно време има сериозен приятел – Пепе Муньос. Роднините й обаче са убедени, че той обсебва и манипулира изпълнителката. И се възползва от парите й.

Според слухове в пресата, Селин има връзка с испанеца и то от доста време. Изпълнителката на няколко пъти отрича тази мълва, но продължава да се появява навсякъде с него. Младият мъж дори я убеди да уволни един от личните си стилисти. Нещо за което тя дълбоко съжали по-късно и дори се извини, за да го върне на работа.

Хора от екипа на 51-годишната певица твърдят, че тя много се е променила откакто се среща с Пепе. В същото време тя настоя част от приятелите и екипа й публично да му се извинят за коментарите си по негов адрес. Но семейството й отказа да се присъедини към тях.

„Любовта е сляпа. И май води до анорексия“, написа последовател на певицата. Не са малко и други нейни почитатели, които са на мнение, че младият мъж я използва.

Самата Селин обаче се кълне, че още е вярна на съпруга си и не поглежда към друг мъж. За нея Пепе е само приятел, с когото си прекарва приятно времето. що се отнася до рязкото й отслабване, певицата сподели, че чувства добре с новата си фигура. Тя отрече да гладува или да има проблеми със съня, но призна, че стресът от последните години я е съборил за известно време. За щастие вече се възстановява, пише TMZ.com.

Семейството на Селин Дион не одобрява гаджето й сн. Инстаграм

Семейството на Селин Дион не одобрява гаджето й сн. Инстаграм

Селин Дион накара роднините си да се извинят на приятеля й сн. Инстаграм

Селин Дион накара роднините си да се извинят на приятеля й сн. Инстаграм

Самата Селин е категорична, че е отдадена изцяло на децата и семейството си. Певицата не иска и да чуе да се раздели с Пепе обаче. За първи път тя се появи с него на модно ревю в Париж. След това той стана нейн неизменен придружител навсякъде.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар