Мая Манолова с разкошен палат в Рударци (Вижте баровското имение – Снимки с дрон)

Гласувайте за статията

Омбудсманът се шири в истински палат с барбекю и арки от дърво

Мая Манолова и нейния съпруг Ангел Найденов са горди собственици на истински палат. Който се намира в набралото известност сред ВИП-овете село Рударци.

Омбудсманът и нейната половинка посещават вилата си не само през уикендите. Но се крият там и вечер от жегите на столицата. Имението им заема повече от декар площ. Това се вижда от снимките, които екипа на ПИК е заснел с дрон.

Снимка: ПИК

Къщата на известното политическо семейство е изградена в гръцки стил. Тя е на един етаж, но простира на доста площ. Като се различава от околните провинциални къщи с това, че те се строят на няколко етажа с цел да се пести енергия за отопление.

Манолова и Найденов явно не са от пестеливите защото са предпочели удобството макар, че така се хаби енергия.

Снимка: ПИК

Разточителство може да се открие и в големия двор, който е повече от декар. Парцелът е в наклон и затова прецизно е терасиран. А в средата му се вижда пътека от скъпарски павета, около която има кипариси и цветя. Тя ни завежда от портата и навеса, където са колите и до самата къща. Зад която се разпростира голяма веранда. А в едната страна се вижда детски кът с изградена беседка. По нататък се стига до баровското барбекю. Което направено в американски стил – с масивни мебели, които са скрити под покрив с арки от дърворезба.

Интересен е факта, че единственият асфалтов път в Рударци води до къщата на Мая и Ангел. Местните са категорични, че това не е случайно. Докато до другите вили се стига по черен път, предават от ПИК.

Вижте още снимки в галерията!

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар