Златка Димитрова се вманиачи по фитнеса заради радялата с Миро (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова теши мъката си след раздялата с Миро с тежки тренировки

Златка Димитрова се вманиачи по фитнеса след раздялата си с Миро. Плеймейтката имаше дълга и противоречива връзка с бащата на сина си – Мирослава Недев. Но изглежда, че последната им раздяла е безвъзвратна. Запознато издават, че интимните им отношения са приключили окончателно преди няколко месеца. Въпреки многобройните им опити да продължат житейския си път заедно, те не успяха да възродят любовта си и сега живеят разделени.

Сега Златка вероятно пак ще се върне към предишния си занаят, коментират нейни познати. От началото на летния сезон Димитрова е в родния си Бургас с детето и сама се грижи за него, пише „Уикенд“. Тя все по-рядко се връща в столицата и отказва да коментира личния си живот.

„За последен път ще помоля всички загрижени да престанат да ми задават махленски въпроси с надеждата да разберат какво се случва с бащата на сина ми. Какво става в леглото ми, не е обществено достояние и не би трябвало да ви интересува“, избухна Златка преди време.

Макар че атлетичната брюнетка мълчи за раздялата, за никого не е тайна, че с Мирослав са приключили окончателно. Първата сериозна криза между бившите влюбени настъпи миналото лято, когато плеймейтката се впусна в авантюра с бургаския плейбой Галин Гочев. Близки до Златка твърдят, че напоследък се е вманиачила по тренировките във фитнеса, за да забрави несполуките си в личен план.

Мания

Тя е напомпала мускули като на културист, защото всеки ден се поти над уредите в залата. Димитрова коментира, че винаги е била спортна натура, но манията й по вдигането на големи тежести се разпалила след раждането на детето й.

Плеймейтката редовно публикува свои снимки в социалната мрежа, за да се похвали с атлетичното си тяло. Но в това, тя предизвиква не само комплименти, а и отрицателни реакции. Мнозина я упрекват, че е заприличала на мъж, но тя е категорична, че много се харесва и даже е готова да помогне на на други дами да постигнат нейните резултати, пише изданието.

Златка Димитрова се вманиачи по фитнес след раздялата с Миро сн. Инстаграм

Златка Димитрова се вманиачи по фитнес след раздялата с Миро сн. Инстаграм

Златка сподели, че има намерението да се преквалифицира в инструктор и да превърне хобито си в професия. Даже обмисля да снима тренировките си камера и да ги качва в YouTube. По този начин иска да привлече повече последователи в Инстаграм и да се популяризира в новото си амплоа на фитнес гуру, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар