Шеф Иван Манчев показа наследника си (Одрал му е кожата – снимка)

Гласувайте за статията

Наследникът на шеф Иван Манчев му е одрал кожата

Шеф Иван Манчев показа наследника си. Малкият Александър, който се появи на бял свят на 21-ви юли,  направи своя дебют в социалната мрежа. Бебокът много прилича на баща си. С едно малко изключение – има много повече коса от татко си. Александър се роди в морската столица Варна, където майка му Цветомила работи.

Наскоро шеф Манчев я показа за първи път в своя профил, макар тя да се опитва да страни от светската суматоха, пише hotnews.bg. Топготвачът е баща на още две деца от първата си съпруга Марина, с която споделяха 18 години семеен живот. Заедно имат дъщеря Виктория и син Христо. Преди време обаче стана ясно, че шеф Манчев се е разделил с майката на децата си и има нова любов в живота си. Сега двамата се радват и на първа рожба.

Цветомила обаче предпочита да стои далеч от светлините на прожекторите. Това стана ясно и от сватбата на дъщеря на Митко Цонев – Деси Цонева. Тя покани шеф Манчев и неговата любима да й кумуват, но в последния момент смени половинката на готвача със своя приятелка, за да не изважда на показ новата любов на водещия на „Кошмари в кухнята“ и „Черешката на тортата“.

Шеф Иван Манчев показа малкия Александър сн. hotnews.bg

Шеф Иван Манчев показа малкия Александър сн. hotnews.bg

„Иначе и кумата се смени в последния момент. Решихме, че е по-резонно да е моята най-добра приятелка Марго. Пък и жената до Иван не иска никаква публичност и това ще я натовари“, разкри Деси защо е сменила кумата си пред life.dir.bg. Манчев обаче остана кум на Деси Цонева и половинката й Явор. Топготвачът се съгласил за кумува заради съпруга на Цонева, с когото са големи приятели.

Бебето на Иван и Цветомила направи своя дебют в социалната мрежа сн. hotnews.bg

Бебето на Иван и Цветомила направи своя дебют в социалната мрежа сн. hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар