Килър гърмя по Иво Гела в Доминикана

Гласувайте за статията
Варненският главорез Иво Гела се размина на косъм от смъртта

Източник на „Уикенд“ твърди, че Иво Гела оцелял след дъжд от куршуми в Доминикана преди месец. В началото на юни Иво Иванов, който вече трета година се спотайва на остров Испаньола, поделен между Хаити и Доминиканската република, бил причакан от наемен убиец, докато се мотаел в покрайнините на град Сан Кристобал, разположен близо до крайбрежието в южната част на туристическата държава – отбелязва изданието.

Варненският наркобос успял да се измъкне из тесните улички и спасил кожата. След пукотевицата Иво Гела се свързал със своите хора във Варна, разказал историята и разпитал откъде може да е дошла мократа поръчка. Накрая обяснил, че спешно се налага да смени дестинацията. По непотвърдени данни престъпникът вече се скита из Куба, но дори на най-близките си „пропуснал“ да назове точната си локация.

Доскоро Иво Гела имаше сериозна мутренска компания в туристическата перла на Карибите. Варненецът се излежаваше на плажа заедно с Мартин Георгиев – Марто Джито и своя съгражданин Радослав Калчев – Черния Роди. Мартин обаче се предаде на правосъдието в средата на 2018 година, а от февруари той вече е на свобода, защото излежа максималния срок от 8 месеца в следствения арест – отбелязва изданието с най-голям тираж у нас.

Иво Гела вероятно е отпрашил за Куба

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар