Долен наркоман има съдебни претенции към Ейми Уайнхаус

Гласувайте за статията
Семейството на певицата Ейми Уайнхаус е възмутено от наглостта

Бившият съпруг на трагично починалата преди 8 години Ейми Уайнхаус – Блейк Фийлдър-Сивил взриви общественото мнение във Великобритания, като нагло съди родителите на покойната певица за 1 млн. паунда издръжка. Блейк, който в момента е хероинов наркоман и клошар, подаде исковата молба точно на годишнината от смъртта на половинката си, която по собствените му признания лично е научил да се боцка – отбелязва изданието.

Когато почина през 2011 г. от коктейл с амфетамини и алкохол, Ейми Уайнхаус не остави завещание. Всичките й банкови сметки на стойност 2,9 млн. лири отидоха у майка й Джанис и баща й Мич, тъй като беше разведена с Фийлдър. Предполага се, че през изминалото време сумата поне се е утроила от авторски права. Наглецът Блейк иска освен 1 милион на ръка и 3000 лири месечна издръжка.

Делото му се основава на претенцията, че е бил с Ейми в 6-те най-продуктивни години от кариерата й, когато е създала най-големите си хитове и има най-малкото психологическо участие в създаването им. Всъщност обаче половината от това време съпругът прекарал в затвора заради пласмент на наркотици.
„Това копеле не заслужава нищо, всъщност той уби дъщеря ми, а сега иска да я ограби от гроба“ – коментира майката на певицата.

Ейми Уайнхаус се захванала с дрогата покрай съпруга си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар