Стефан Данаилов се връща в киното

Гласувайте за статията
Ламбо се завръща в „Завръщане“

След като в края на пролетта Стефан Данаилов се завърна с триумф към сцената, в ранната есен се очаква и завръщането му в киното – пише в. „Уикенд“. На снимачната площадка го заведе лично един от учениците му в „златния му клас“ в НАТФИЗ – Башар Рахал – отбелязва изданието.

Това лято Ламбо за първи път от 5 години застана пред камерите на голям филмов проект. Интересно съвпадение е, че той прави своето завръщане в киното с филм, който се нарича „Завръщане“ – романтична комедия, по която Ники Илиев работи като режисьор и актьор в последната година. Един от продуцентите е ученик на Стефан Данаилов в НАТФИЗ – Башар Рахал. Именно той го навил да се включи в проекта след години, прекарани далеч от активната актьорска професия. Последната значима продукция, в която е влизал Мастера преди „Завръщане“ е сериалът „Фамилията“, сниман през 2014 г.

Говори се, че Башар Рахал трябвало да включи целия си талант за водене на преговори и убеждаване, за да навие своя преподавател да поеме роля в новия филм. Двамата са близки от години, но въпреки това Стефан Данаилов в началото не бил убеден, че трябва да участва в проекта. Рахал обаче не се предал, докато не получил заветното „да“ на учителя си.

Ламбо снима филм на режисьора Ники Илиев

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар