Мелания Тръмп разкри най-голямата си тайна (Ето как се поддържа перфектна и на 50)

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп се поддържа с овесена каша, смутита и плодове

Доналд Тръмп може и редовно да похапва хамбургери от „Макдоналдс“ или пържено пиле от друга известна американска марка за бързи храни, но никога няма да видите Мелания Тръмп дори да опитва нещо такова. Първата дама на САЩ има много строг хранителен режим, който едва наскоро разкри.

И призна, че именно с него се поддържа във форма.

Когато не е принудена да присъства на официални вечери, на които просто е задължена да опита храната, Мелания спазва желязна диета. И то вече години наред. Именно този неин режим я поддържа във форма и й позволява да изглежда толкова забележително подмладена.

Сутрин Мелания става в шест и задължително закусва със смути от целина, спанак и моркови. Тъй като тази закуска не я държи особено сита, първата дама задължително консумира и по една купа овесена каша. До обяд Мелания яде плодове или пие плодови сокове от различни видове. Условието е само да са прясно изцедени.

На обяд Мелания си позволява пилешко месо, салата, а често пъти и сандвич с месо и кисели краставички. Оказва се, че първата дама е запален фен на последните и просто не може без тях.

Следобедът й продължава със зеленчукови сокове и смутита, като често в тях е добавен и зехтин, издават нейни асистенти. Само така успява да си набави всички витамини и мазнини, без да злоупотребява с храните.

Мелания Тръмп се поддържа със строга диета сн. Уикипедия

Мелания Тръмп се поддържа със строга диета сн. Уикипедия

След 18 часа Мелания почти не се храни. Първата дама категорично отказва да яде каквато и да е храна след този час. Изключение правят официалните вечери, на които просто е задължена да присъства. Но тогава Мелания просто опитва храната, без да яде повече. И то само, за да не обиди домакините. Във всички останали случаи пие вода, сокове и не консумира никаква храна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар