Придворни: Всички спасяват Меган Маркъл, а Кейт едва я приеха! (Още разкритие)

Гласувайте за статията

Придворни разкриват, че всички спасяват Меган Маркъл, а Кейт дори не получила подкрепа

Придворни разкриват, че кралица Елизабет полага отчаяни усилия, за да приобщи Меган Маркъл в семейството. Обществената вълна на недоволство, семейните скандали и фактът, че е бивша разведена актриса, доста вгорчават живота на новата херцогиня. Елизабет обаче се старае поне семейството да я приема и тя да се чувства добре. „Тя се учи от уроците на миналото. И не желае да допусне същата грешка, която направи с Даяна“.

Негодуванието на част от тях обаче идва от факта, че Кейт не е получила същата подкрепа в началото. Нещо повече – принц Уилям бе принуден да се раздели с нея, под влияние на баба си и баща си. Дори и след сватбата Кейт и Уилям си остават частично отчуждени от семейството. Въпреки че към днешна дата се разбират отлично, двойката и до днес разчита повече на родителите на Катрин, а не толкова на кралското семейство.

Според придворни, причината за двойния стандарт е, че Елизабет се чувства виновна пред Хари.“Той загуби много рано майка си и бе принуден да понесе много по-тежко цялата ситуация. Освен това младежките му бунтове бяха доста диви. Уилям от самото начало бе по-отговорен и независим. Затова и кралицата сега всячески се старае да подкрепи Меган и Хари във всичко“, твърдят те, цитирани от „Дейли мейл“.

И докато Меган наистина получава вътрешна подкрепа и се ползва с протекциите на кралицата, на Кейт й се наложи да ги спечели сама. Но тя не само завоюва сърцата на британците. Освен това показа, че е добър родител и най-вече, достойна бъдеща съпруга на монарха. И дори кралица на страната.

Придворни разкриха, че целият двор подкрепя Меган Маркъл сн. You Tube

Придворни разкриха, че целият двор подкрепя Меган Маркъл сн. You Tube

Много от придворните коментират, че за момента Кейт не изпитва необходимост да играе активна роля в обществото. „Тя знае, че ще дойде и нейният час. Засега е щастлива да бъде просто съпруга и майка. Тепърва предстои да ни изненада.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар