Силовак №1 на Митьо Очите го предаде

Гласувайте за статията
Юмер Мехмед-Турчина стана защитен свидетел в делото срещу Митьо Очите

Митьо Очите получи тежък удар от един от доверените си служители – разкрива в. „Уикенд“. Силовакът в рекетьорската му банда Юмер Мехмед-Турчина сензационно за мнозина е дал показания срещу Морския Ал Капоне и останалите членове в организацията, уличаващи ги в серия от поръчкови палежи и побои – отбелязва изданието.

Съмненията, че Юмер Турчина е пропял срещу своите, се оправдаха в началото на миналата седмица, когато 33-годишният здравеняк пожела да остане в килията на ареста, където бе въдворен на 19 юни, вместо да поиска да бъде пуснат под гаранция.

„Юмер е проговорил срещу Митьо Очите и всичко е изпял! Самият той е бил натопен от двама наркомани от бургаския кв. „Меден рудник“, на които е давал дребни задачи. Ченгетата са го притиснали и с обвинения за търговия с дрога и под заплахата да гние в затвора като част от мафиотска група Турчина е предал четата“ – образно описа ситуацията около Митьо Очите източник на изданието от бургаския ъндърграунд.

Юмер Мехмед е смятан за един от най-страховитите гавази в бандата на Митьо Очите. Турчина ръководеше събирането на рекета, налаган на ресторантьори, кръчмари и дребни търговци в Слънчев бряг. Сектор палежи също бе ръководен от него – припомня изданието.

Митьо Очите предаден от свой

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар