Драма: Нещо страшно се случва с Мария Игнатова! (още подробности)

Драма: Нещо страшно се случва с Мария Игнатова! (още подробности)
2 (40%) 1 vote

Мария Игнатова не е същата след раздялата с Рачков!

Чаровната Мария Игнатова не може да спи. От години блондинката има проблеми със съня, но в последно време симптомите станали още по-тревожни. След като изгуби любовта си на Димитър Рачков водещата съвсем изгубила съня си.

Мария Игнатова

Мария Игнатова не може да се справи с чувствата си към Рачков

Оказва се, че красавицата страда от инсомния. Това е хронично безсъние, което се засилва при проблеми или в състояние на стрес.

Нещата ескалирали особено след като телевизионерката се разделила за втори път с комика. Това допълнително влошило състоянието й и оттогава Мария Игнатова не мигвала по цели нощи.

Макар че раздялата й с Рачков е по нейна вина, „господарката на ефира” приела особено тежко самотата в любовното й ложе. Безсънието й се изострило до ента степен, разкриват близките на блондинката.

Тогава бившата половинка на Рачков пробвала с лекарства. Тя употребявала бензодиазепини, предписани от специалист. Хаповете дали резултат, но заради страничните ефекти ги приемала само месец.

След което безсъницата отново се върнала. Накрая Мария все пак взела решение-консултирала се с психиатър и невролог, за да отшумят тревогите й и тя отново да се потопи в дебрите на съня. Според експертите причините за безсънието й се дължи на силен стрес, пише вестник „Уикенд”.

Мария Игнатова и Димитър Рачков изкараха почти десетилетие заедно, но връзката им не приключи с брак.

Комикът и тя имат един брак зад гърба си и синове от тях. Въпреки това актьорът искаше да има наследник и от блондинката, но Мария не се съгласи и двамата се разделиха окончателно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар