Решението на Дани Спартак сащиса всички! (още подробности)

Гласувайте за статията

Дани Спартак изненада с новата си мечта!

Топ готвачът Дани Спартак има нова мечта. Финалистът от „Хелс Китчън” има невероятна цел в живота си. Той има намерение да стане… фермер.

Дани Спартак

Победителят от Хелс Китчън Дани Спартак иска да става фермер

Мечтата на младият и даровит кулинар обаче никак не е самоцелна. Той вече е собственик на ресторант и иска да отглежда сам зеленчуците за него.

Дани Спартак върти от известно време доста успешно собственото си заведение доста успешно. Това топ готвачът прави в компанията на съперницата си от кулинарното шоу Светла, пише вестник „България Днес”.

„Може би една от фантазиите ми е да можем да си отглеждаме сами всичко. Или поне плодовете и зеленчуците”, мечтае шеф Спартак.

Победителят от първия сезон на „Кухнята на Ада” получи работа при шеф готвача Виктор Ангелов. Дани Спартак не изкара дълго при майстор готвача и реши да продължи професионалния си път сам.

Шеф Ангелов остана доволен от намерението на подчинения си и дори го насърчи в новото поприще.

Топ готвачът видя огромен потенциал в Спартак и в прав текст му заяви, че е поел по правилния за него самия път.

След което кулинарът нае помещение в центъра на София и го направи свое заведение. Помещението бе в окаяно състояние, въпреки че и преди това е било също ресторант.

Дани инвестира половината от парите си от наградния фонд в шоуто, за да развие собствения си бизнес. Другата половина победителят от кулинарното шоу оставя в банката, за да осигури бъдещето на сина си.

В екипа на ресторанта си той взе и колежката си Светла. В момента двамата готвят вкусотии в предаването на Гала „На кафе” по Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар