Певецът на Тони Димитрова изрева: Не е на себе си! (виж тук)

Гласувайте за статията

Певецът на Тони Димитрова извън кожата си!

Певецът на Тони Димитрова – 29-годишният Миро Станчев, се ожали, че хакери се подиграват със семейството му. И публикуват неверни неща от тяхно име във Фейсбук.

Тони Димитрова

Певецът на Тони Димитрова пропищя от хакери

„Пишат се постове от името на мои близки хора, с направени фалшиви профили, което е много грозно“, разкрива музикантът, част от състава „Петте сезона“ на бургаския майстор на нотите Стефан Диомов, пише вестник „Телеграф“.

„Нормално е потърпевшите да се обиждат, но и също така е нормално да се проверява кое е истина и кое не е… Да са живи и здрави хората, спретнали тази интрига! Дано Господ здраве да ви дава и да ви прости, че сте с празни души и сърца!

Ако някой има проблем с мен, да ме атакува колкото си иска, но не намесвайте най-близките ми! Не забравяйте, че и вие имате семейства и ако случайно попаднете в такава ситуация със сигурност няма да ви е приятно“, пише Миро в личния си профил във Фейсбук.

Самата Тони Димитрова, с която обикалят сцените в България повече от година, също се включи в публикацията и в негова подкрепа заяви:

„Ооо, прочетох, видях, много ниско ниво отвсякъде, кака! Хич да не ти пука! Светът е пълен с анонимни ммалохапи! Горе главата!“, окуражи го чаровната Тони.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар