Синът на Йорданка Христова – богаташ от компютри

Синът на Йорданка Христова – богаташ от компютри
5 (100%) 2 votes

Синът на Йорданка Христова е натрупал завидно състояние

Синът на естрадната легенда Йорданка Христова има забележителни печалби в сферата на компютърните технологии.

Григор Стоичков, който носи имената на дядо си – един от най-важните политици по време на социализма, избягва всякакъв медиен интерес, но пък трупа солидни печалби. В момента той е един от най-желаните ергени у нас. Красив и богат е комбинация, която родните златотърсачки с удоволствие биха „нападнали“.

„Момчето е умно, работливо и много разбира от тези технологии, няма нищо далавераджийско“, споделиха близки до Григор, посветени в професионалното му поприще. Симпатичният Григор е мечта за необвързаните мацки Докато за сестра му Ивана се знае, че предпочита приятелството с жени, животът на Григор е обвит в тайнственост. Младият мъж повече от 10 години върти бизнес с компютърни технологии, писа „България Днес“.

Синът на Йорданка Христова

Снимка: ХотАрена

Фирмата, която регистрира от 2007 година досега, е с доста приходи, като в последните години те се увеличават главоломно. Успехът на компанията не е изненадващ, тъй като компютърната сфера непрекъснато се развива и разраства. В свободното си време Григор Стоичков-младши се отдава на своето хоби – колите. Любими са му ретро моделите, а не луксозните модерни джипове, каквито предпочитат повечето новобогаташи.

Стоичков-младши е симпатичен млад мъж, успял да проведе победна битка с килограмите. Преди време той се запуснал, натрупал излишно тегло, но след като минал на специален хранителен режим, изглежда впечатляващо. В живота му обаче не се знае за сериозно присъствие на жена, тъй като личният му живот е обвит в мистерия, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Синът на Йорданка Христова – богаташ от компютри”

  1. рожден ден

    авг. 06. 2019

    Този е голям IT специалист. Срещал съм го преди много години. Даже преди 2-3 дни празнува рожден ден. Пич е от всякъде и му желая все така да продължава. Да е жив и здрав!

Добавете коментар