Гала събра погледи по монокини на Малдивите (Вижте как се забавляват със Стефан)

Гласувайте за статията

Водещата се разголи на Малдивите, пусна се без горнище на банския

Гала и Стефан се оказаха големи палавници. Досущ като влюбени тийнейджъри. Едва дочакаха да свърши последното предаване „На кафе” и отпрашиха към Малдивите.

Още щом стъпи на райската земя двойката захвърли дрехи. Явно, че всичките им задръжи са останали в столицата. А на морската си почивка ще се отдадат на палави и горещи забавления.

Стефан първи даде тон на похотливото настроение, което ги е обзело по време на почивката им. Той се похвали в социалната мрежа с видео, на което се вижда как се топи в басейн и то както майка го е родила. За доказателство, че е гол бизнесменът развя в ръка плажните си гащи.

Снимка: Инстаграм

Пчеларят дори заплаши, че ей сега ще се изправи и ако го беше сторил потребителите щяха да видят мъжкото му достойнство извадено на показ.

Снимки: Инстаграм

Няколко дена по-късно Гала не остана по назад. В сторитата, които блондинката напуска в Инстаграм можем да я видим съвсем разкрепостена. 50-годишната плевенчанка лъсна само по долнище на банския и показа гърдите си. Тя не се посвени да ги размята вместо да ги скрие. Когато мина самолет водещата „На кафе” маха с ръце на пилота и неговите спътници.

В същото време Стефан я снима и документира смелата й постъпка на видео.

Малко в повече ни идват голотиите на двойката. Нека се забавляват както им харесва на Малдивите. Но да имат едно наум, че религията там е ислям. Така, че не е препоръчително да ходят без бански, предават от hotarena.net.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар