Линдзи Лоън оплете в мрежите си принца на Саудитска Арабия? (Подробности)

Гласувайте за статията

Мохамед бин Салман ухажва актрисата, тя ползвала джета му и кредитните му карти

Линдзи Лоън станала много близка с принца на Саудитска Арабия, пишат медиите на запад. Мохамед бин Салман, който е връстник на актрисата я ухажвал.

Източници близки до звездата твърдят, че Линдзи прекарва много време с престолонаследника. Вози се в личните му самолети, получава луксозни подаръци и на нейно разположение са кредитните му карти. Нейни приятели разкриват, че с принца често си пишат съобщения.

Колаж: spletnik.ru

Впрочем представители на актрисата казват, че слуховете за близостта й с престолонаследника на Саудитска Арабия са силно преувеличени. Те твърдят, че наистина тя и Мохамед бин Салман се познават, но са се виждали само на състезанията на Формула 1 миналата година.

Неин представител също отрича да има кореспонденция между тях, а слуховете за ползването на кредитни карти е определено като чиста лъжа. В същото това време обаче вътрешен човек твърди, че от известно време се забелязва как сановниците от Близкия изток проявяват голямо внимание към Лоън. А и много мъже от арабския свят били полудели по нея.

Да припомним, че Мохамед бин Салман, който стана първи вице президент на Саудитска Арабия през 2017 година има противоречива слава. В началото бе наречен амбициозен реформатор и борец срещу корупцията. Но после му излезе имидж на безпощаден диктатор. Който лично наредил да убият саудитския опозиционен лидер и журналист Джамал Хашкаджи.

Известно е, че принцът е женен за принцеса Сара и отглеждат заедно четири деца, предават от spletnik.ru.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар