Хороскоп за 6 август, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена

Везни
Не действайте като раздавате заповеди, а бъдете истински лидер, който дава личен пример в предизвикателствата. Именно този подход ще ви носи успех. Съобразявайте се с желанията на близките и на приятелите си. Отделете време за среща с тях.

Скорпион
Направете някои промени в жилището си – ремонт или освежаване. Използвайте следващите дни, за да се погрижите за себе си и да свършите домашни дела, които досега сте пренебрегвали заради липсата на достатъчно време. Възможно е ваше дълго отлагано решение да доведе до нова фаза в отношенията с партньора ви.

Стрелец
Динамиката на периода няма да ви притесни особено. При толкова различни задачи цяло изкуство ще е, ако запазите самообладание и не се разпилявате в много посоки. Периодът е чудесен за нови контакти, за социални събития, за близки и по-далечни пътувания по работа.

Козирог
Периодът е подходящ да започнете нещо ново, да вложите в това начинание цялата си енергия и да навлезете в непознати територии. Ще усетите прилив на ентусиазъм и околните също ще го забележат. Подредете по приоритет целите си и бъдете по-търпеливи в изпълнението им.

Водолей
Ако наблюдавате по-внимателно събитията, ще успеете да разберете как да преодолеете препятствията по пътя си. Някои от вас може да бъдат приятно изненадани от факта, че това, което са искали, наистина се превръща в реалност точно през следващите дни.

Риби
Погледът ви ще е насочен към бъдещето и ще ви идват нови идеи, но все още ще има какво да довършвате и да разчиствате. Ето защо не оставяйте днешната работа за утре, особено ако чувствате, че ви тежи и е време да приключите с нея.

Хороскоп за първите 6 зодии може да прочетете тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар