Хороскоп за 6 август, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Алена

Овен
Необходимо е да отделите внимание на служебните си ангажименти и да приключите дела, които в близкото минало са ви създавали професионални грижи. Някои от вас ще се занимават с финансови въпроси – ще връщате или ще получавате пари. Вечерта се отдайте на среща с приятели.

Телец
Стремежите на много от вас ще са насочени към професионалната област – ще ви се иска хората да ви оценяват за това, което правите, да приветстват усилията ви. През следващите дни някои от вас наистина ще го постигнат и ще успеят да спечелят авторитет и признание.

Близнаци
Възможно е да се родят идеи и планове за бъдещето, но не е нужно да се втурвате веднага в неизвестното и да се впускате в нови начинания. Седмицата е много подходяща за пътувания, включително извън страната. Открийте време за разходка на открито.

Рак
Отдайте се на поривите си. Може първоначално да ви се струва странно, но пък авантюристичното чувство ще ви действа ободряващо и дори освобождаващо. Възможно е да направите преоценка на отношенията си с някой човек или на обстоятелствата, които спъват индивидуалното ви развитие.

Лъв
Влизате в период, който ще засегне не само професионалните, но и служебните ви отношения. Късметът обаче ще е изцяло на ваша страна – каквото и да се случи, знайте, че е за добро. Седмицата е много подходяща за искрени разговори, осмелете се да ги проведете.

Дева
Вгледайте се внимателно в детайлите и преценете какви умения са необходими и как да промените навиците си. Не бързайте и извършете подготовката с темпото, което животът ви налага – това е способност, която повечето от вас притежават, затова няма да ви бъде трудно да следвате течението.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да прочетете тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар