Рачков опипа коремчето на Цвети Петрова! (разсмива бебето на Криско)

Рачков пипа коремчето на Цвети за късмет
0

Димитър Рачков опипа коремчето на бременната Цвети Петрова за кадем!

Димитър Рачков е сингъл на морето. Култовият комик е близък приятел с Криско. Актьорът дори гостувал на рап изпълнителя в имението край морския бряг, което той наел за себе си и бременната си приятелка Цвети.

Рачков
Рачков пипа коремчето на Цвети за късмет

А Рачков се похвали, че пипнал коремчето на бременната танцьорка за късмет, докато беше на морето, пише вестник „България Днес”.

Водещият на „Като две капки вода” дори разказал няколко забавни истории на малчугана в корема на майка му. А половинката на Криско доста се забавлявала с тези истории.

„Малко да разсмеем корема”, усмихва се Цвети Петрова на снимката с Рачков. Явно комикът сип няма ново гадже и плажува сам или с приятели тази година.

Припомняме, че двамата с Мария Игнатова уж се събраха и дори водиха заедно „Господари на ефира“, но към днешна дата отново са разделени. И този път май е окончателно. Те дори не се поглеждат като се засекат на общи събития, което е повече от показателно.

Мария също не е обявила нова връзка и нова любов в живота си, макар че едва ли страда по Митко. Блондинката е в основата на пререканията им, твърдяха навремето близки до тях източници.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.