Даяна Ханджиева работила и като танцьорка в САЩ!

Епизодично присъствие в сериала „Фамилията”, друго подобно на модел в „Революция Z” и главна роля в поредицата „Скъпи наследници”, отново в ефира на Би Ти Ви. И после на кръстопът. Това е поне засега актьорският път на Даяна Ханджиева. [caption id="attachment_599673" align="aligncenter" width="300"]Даяна Ханджиева Нещо, което не знаехме за красивата Даяна Ханджиева[/caption] Красавицата остава без работа след последния си ангажимент, заради който се прибира от бригада в САЩ, където била за трети пореден път. Даяна, която иначе учи „Реклама” в Нов български университет, била доста объркана как да продължи след края на „Скъпи наследници”.

„Имах един, не беше чак толкова тежък период... Малко се чудех накъде да поема, какво трябва да правя. Трябва ли сега да изчакам? Все пак съм била в главна роля в сериал. Те ли трябва да ме търсят или аз – тях”, сподели наскоро Катерина, както се казва героинята й в сериала на Би Ти Ви.

В този период на изчакване красавицата не търсела ангажименти, а и никой нищо не й предлагал. И решила, че може би трябва да работи нещо все пак. „Така започнах работа по специалността си „Реклама”, но това не ми хареса, защото е работа в офис, пред компютъра, от 9 до 17 часа”, разяснява младата актриса, която е кръстена на принцеса Даяна. Навремето, когато мислела дали да се бори да учи актьорство в НАТФИЗ, или да вложи усилия и в план Б, решила да не поема рискове. Красавицата си признава, че решила да запише „Реклама” от страх, че може да не успее да пробие в арт средите. Все пак познава много талантливи колеги, които са завършили академията, а не са се реализирали. Затова преценила, че ще гони голямата си мечта наравно с изучаването на „Реклама”, за да може да се подсигури в бъдеще. И да знае, че и да не успее, няма да остане без работа. А и харесва идеята да създава реклами, които да въздействат, но да не дразнят зрителите. „Актьорската професия не е най-стабилната работа и исках да мога да си осигуря някакъв доход на месец. Да знам, че ще оцелея и този месец. Но мисля, че направих грешка с това, защото когато вкараш енергия в план Б, започваш да отнемаш от план А. И малко започваш да се губиш. Затова сега напуснах работа и смятам да се отдам изцяло на актьорството, да започна да развивам умения”, споделя Даяна. Тя иска да се запише в актьорски школи, да участва в уъркошоп. Както и да добие умения, които биха й били от полза в поредната роля, например езда и каскадьорство. Всъщност през 2011 г., Даяна се появява за първи път на снимачна площадка именно като каскадьор. Първо тя се запознала с такъв в една от поредните актьорски школи, в които се записала тогава. Той й предложил да отиде с него на снимките на филма „Getaway”, който се снимал в България, а в главните роли са Итън Хоук и Селена Гомез.

„Така се развиха нещата, че от два снимачни дни минах на 4 месеца и там ми беше първият голям доход”, споделя Даяна. Работата не я плаши. В САЩ тя разнасяла пица, което било основната й работа.

Тъй като сезонът бил изключително слаб въпросната година, когато заминала, трябвало да търси и други алтернативи и успяла да си намери ангажимент в един нощен клуб, в който танцувала.

„Може би тук трябва да уточним, че съм с дрехи и няма пилони там. Все още има едно закостеняло мислене, че танцьорка в нощен клуб трябва да означава да се въртиш полугола, а това не е така”, споделяла е Даяна.

Тя била в САЩ на три бригади, което не било много в съгласие с мнението на родителите й, пише вестник "Уикенд".