Леонардо ди Каприо хвърли гигантска бомба! (никой не очакваше) Преглеждания: 2401

Ще се кротне ли най-после Леонардо ди Каприо?!
0
Оценете този post

Леонардо ди Каприо предложи брак на Камила Мороне!

Носителят на Оскар Леонардо ди Каприо е предложил брак на приятелката си Камила Мороне и тя е казала „да“. Това пише списание „ОК“, позовавайки се на свой източник.

Леонардо ди Каприо
Ще се кротне ли най-после Леонардо ди Каприо?!

Според него, Брад Пит, с когото Лео участва заедно във филма Имало едно време в Холивуд, е играл ключова роля в предложението.

„Брад даде на Лео съвети как да направи предложението по романтичен начин без да е прекалено лигаво. Брад става като по-голям брат за него. Може да се обзаложите, че ще бъде в центъра на сватбения им ден“, твърди източникът.

Пак по негова информация, Пит участвал в планирането на ергенското парти. Според Gossip Cop, обаче, това изобщо не е вярно.

Позовавайки се на двама души, близки до звездата от Титаник, от там твърдят, че Брад Пит няма пръст в предложението, тъй като такова изобщо не е имало.

Други таблоиди твърдят, че Лео побързал да предложи, тъй като 22-годишната Мороне била бременна. Годежът се състоял тайно неотдавна.

Тепърва ще се разбере каква е истината, която вълнува целия свят. Припомняме, че до момента Лео никога не се е обвързвал сериозно, въпреки множеството си връзки. Жените му омръзваха и той ги захвърляше. Така ли ще постъпи и с Мороне?!

Източник: Блиц

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.