Жени Калканджиева подпали мрежата: Виж как се разгневи!

Гласувайте за статията

Жени Калканджиева се разгневи в мрежата!

Жени Калканджиева лее сълзи заради пожар. Шестата по красота в света, плаче за първата по площ. Калканджиева е покрусена от чудовищните пожари в Сибир. И не пропусна да изрази възмущението си от мълчанието по темата, пише вестник „България днес”.

Жени Калканджиева

Прекрасната Жени Калканджиева изля гнева си в мрежата

„Един от най-големите пожари в света гори в момента! Но повечето хора мълчат! Защото е в Русия? Няма постове във фейсбук, няма жалейки… Аз съм Сибир”, обяви модната икона.

Жени Калканджиева не за първи път изразява смело и свободно мнението си. Бившата ни Мис България отдавна е доказала, че има глава на раменете си и знае как да я използва.

Единственото, което будеше леко съмнение в това, бе отношението й към Тачо навремето. Припомняме, че Стефан Манов е доста по-малък от Жени Калканджиева и де факто тя го носи на гръб в брака им.

Въпреки това обаче Тачо на няколко пъти й сложи рога като най-скандалната му изневяра беше с модела Зорница Линдарева. След това тримата дори се срещнаха в Къщата на Вип Брадър, където Жени бе принудена да съжителства със Зори.

Днес обаче отношенията й с Тачо са по-спокойни и двамата сякаш изживяват романса си наново.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар