Весела Тотева показа убийствено тяло по бански! (виж тук)

Гласувайте за статията

Весела Тотева показа перфектно тяло по бански!

Дизайнерката Весела Тотева, която допреди няколко години активно се бе заела да развива бизнеса си с бутика за дрехи, изведнъж изчезна от публичното пространство. Магазинът й фалира, а тя остана в сянката на някогашната си слава.

Весела Тотева

Весела Тотева изглежда направо съвършено

Футболната съпруга неведнъж е признавала, че е от жените, които искат да успяват, въпреки всичко и да са независими от мъжете до себе си, дори и да са създали семейство с тях. И точно така се случва в живота й.

И въпреки дългото отсъствие, ето че Весела Тотева отново е на линия, при това повече от изкусителна, пише Блиц. В скорошни снимки в социалните мрежи чаровното миньонче демонстрира секси топ форма и приканва последователите си да пътуват повече по света.

А дали туристическата агенция не е новата и работна страст, предстои да разберем.

„Това, което остава са спомените, от хората, от музиката, от местата!!! Местат са важни, ние ги избираме, за да си подарим щастие…“, пише блондинката под една от снимките си.

Що се отнася до личния живот на Весела Тотева то поне можем да бъдем спокойни, че всичко между нея и Елин Топузаков върви добре. Двамата са заедно и успяха да запазят брака си след толкова години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар