Хороскоп за 5 август, понеделник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Алена

Овен
Очаква ви лека и приятна седмица с интересни срещи, с нови запознанства и с голяма доза забавления. Ще плувате в свои води и ще правите неща, които ви доставят удоволствие. Веселбите с приятели ще бъдат чудесен начин да разпуснете за кратко и да забравите за работата и грижите, така че им се отдавайте по-често.

Телец
През идната седмица може да се изправите пред необходимостта да извършите някои корекции във взаимоотношенията си и да се покажете на света с ново, различно лице. За да се случи това, вероятно ще се наложи да се откажете от нещо, което досега ви е възпирало, пък било то и по-абстрактно – убеждение или представа за себе си.

Близнаци
През дадения период ще сте сред късметлиите, защото се очаква да навлезете в наистина позитивен период, в който доброто настроение ще преобладава и ще се създаде възможност да разнообразите всекидневието си. Независимо дали сте във ваканция, или работите, следващите дни ще ви зареждат с вдъхновение, ще имате нови контакти и ще преживеете приключения.

Рак
Твърде вероятно е да спечелите повече, ако сте спонтанни, отворени към нови възможности и готови да се впускате в приключения. Не се опитвайте да задоволявате изискванията на хората около себе си. Позволете си да слушате сърцето и интуицията си. Ако ви се пее – пейте, ако ви се плаче – плачете, ако ви се иска да посетите непознато място – отидете!

Лъв
Основната задача, която ще стои пред вас, е да постигнете баланс върху личните си желания и тези на другите хора. Важните за вас партньорства ще бъдат във фокуса на вниманието ви през следващите дни – ще осъзнаете добре дали сте с правилните хора, дали ви ценят и как се чувствате с тях. Този период ще продължи чак до началото на септември.

Дева
Навлизате в преходен период, в който трябва да се подготвите за нова фаза от живота си. Независимо дали промените ще бъдат в личния, или в професионалния ви живот, ще имате възможност да довършите това, което сте започнали и да огледате внимателно детайлите – например колко пари ще ви трябват и какви умения са ви необходими.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар