Анджелина Джоли губи дъщеря си

Гласувайте за статията

Шайло категорично отказва да живее повече с нея

Холивудската актриса Анджелина Джоли е изправена пред нова драма, в резултат на която може да изгуби дъщеря си.

Всички са наясно с факта, че Анджелина Джоли и Брад Пит имат шест деца, три от които са биологични. Към момента те живеят с актрисата. Мнозина обаче смятат, че съвсем скоро ситуацията ще се промени кардинално.

Анджелина Джоли

Шайло категорично отказва да живее повече с нея

Все по-често в медиите се появяват слухове за възможен скандал в семейството на Анджелина Джоли. Наскоро най-големият син на двойката Мадокс заяви, че веднага щом навърши пълнолетие, ще започне дело срещу майка си за родителските права над останалите деца.

Според него, в дома им преобладава абсолютно нездравословна атмосфера. Той подчертава, че спорът между родителите му оказва фатално влияние върху децата. Анджелина Джоли обаче побърза да опровергае мълвата, заявявайки, че юношата иска да влезе в колеж и да се премести в Южна Корея. А това решение ще стане реалност доста трудно, ако той трябва да се грижи за братята и сестрите си.

Едва бе отминала тази буря, когато се зададе нова – 13-годишната дъщеря Шайло заявила пред майка си, че не желае повече да живее с нея и иска да отиде при баща си. Тя дори била съгласна да се премести при родителите на Брад Пит, само и само да не е до майка си. Момичето било изморено от безкрайното внимание на журналистите към жената, дала ѝ живот, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар