Тежка болест измъчва Ники Илиев

Гласувайте за статията

Проблемът може да сложи край на кариерата му

Тежък здравословен проблем измъчва актьора и режисьор Ники Илиев.

Оказва се, че Ники Илиев е попаднал в плен на неприятното витилиго. Той страда от заболяването от доста време, но напоследък петната започнали да се разпространяват от ръцете към лицето му. Специалисти твърдят, че има реален риск да обезобразят бившия манекен.

Ники Илиев

Проблемът може да сложи край на кариерата му

Следите от кожното заболяване на Ники Илиев вече не са само там, където рядко правят впечатление. Това става ясно от последните му публични изяви, пише „Уикенд“. След като ръцете му станаха на петна преди години, кожата на лицето му също е започнала да губи своя пигмент. Проблемът е видим дори през наболата брада, която Ники Илиев напоследък поддържа.

Прави впечатление, че бившият манекен от месеци не е бил гладко избръснат. За съжаление, това не е резултат от небрежност, нито от обикновено придържане към непреминаващата мода на наболите бради, които се харесват от почти всички дами. Ники Илиев най-вероятно разчита, че лицевото му окосмение ще скрие поне частично неприятните петна, които са обхванали брадичката му. За беда обаче, брадата също расте безцветна там, където кожата се е обезцветила, така че проблемът няма как да остане незабелязан.

Това може да създаде истинска драма за актьора, който още от раждането си минава за красавец. Той продължава да действа като магнит на жените и да привлича огромна фенска маса, но големият въпрос е „Докога?”.

Рядко се намират хора, които харесват лица на петна. Ники все още има достатъчно фенки, които казват, че „биха го взели” и в този вид. Не е ясно обаче колко дълго ще продължат тези настроения и дали, ако един ден погрознее, това няма да сложи край на кариерата му, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар