Няма да повярвате къде отдъхва Стефка Костадинова

Гласувайте за статията

Фалшива новина обаче помрачила морската й идилия

Стефка Костадинова и съпругът й Николай Попвасилев събраха погледите на всички с мястото, на което отдъхват.

За разлика от преобладаващата част от обществото, които едва успяват да свържат двата края, Стефка Костадинова и съпругът й се къпят в невиждан лукс в съседна Гърция.

Стефка Костадинова

Фалшива новина обаче помрачила морската й идилия

Семейството за поредна година отмаря край любимия им остров Миконос. Той е притегателна точка за милиардери и звезди от цял свят.
Там всяко лято акостират звезди от ранга на Кристиано Роналдо, Кейт Мос, Нина Добрев, Ерос Рамацоти и много други.

На пръсти се броят нашенците, на които престоят на Миконос е по джоба. Сред тях разбира се, са Златко Баретата, Дарина Павлова и компания, и разбира се Стефка Костадинова.
Рекордьорката по лека атлетика и съпругът й далеч не се задоволяват с разнообразието от плажове и елитни заведения по тях, а наемат яхта.

Снимките от плаванията им в открито море показват, че шефката на БОК и строителният предприемач определено имат афинитет към скъпото. Морската перла, с която порят тюркоазените води, е оценявана от специалисти на 10 милиона евро. Тя разполага с палуба, способна да побере гостите на цяла сватба, обзаведена с разкошни кресла, маси и други екстри.

За нещастие обаче, тази година Стефка Костадинова не могла напълно да се наслади на морската идилия, заради фалшивата новина, свързана със здравето ѝ.
Докато легендарната атлетка събирала тен в Гръцко, у нас плъзна слух, че е приета по спешност в болница и оперирана, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар