Сгащиха Сашо Кадиев с чужда жена (ФОТО)

Гласувайте за статията

Оказва се, че актьорът е доста разкрепостен

Водещият на предаването „Преди обед“ по Би Ти Ви – Сашо Кадиев, бе уловен да интимничи с чужда жена в центъра на София, при това без никакви притеснения.

Шармантната дама и наследникът на Катето Евро се разцелували. Следтова двамата дълго време се държали за ръце, докато обсъждали веселяшки теми. Оказва се, че атрактивната блондинка всъщност е дългогодишна колежка на Сашо Кадиев.

Сашо Кадиев

Оказва се, че актьорът е доста разкрепостен

Става въпрос за стилистката Антония Йорданова. В нейните ръце е поверен гардеробът на водещите на „Преди обед“ – Сашо Кадиев и Десислава Стоянова.
Мнозина обаче останаха възмутени от факта, че водещият и стилистката напускат заедно работното си място и се разделят досущ като влюбени гълъбчета.

От екипа на предаването издават, че Сашо Кадиев е доста разкрепостен и често пъти си позволява да преминава границите на благоприличието. Преобладаващата част от екипа на предаването, която остава зад кадър, е предимно от жени, около които Кадиев обожава да гравитира.

Очевидно половинката му Таня Тончева, от която има дъщеря, не е ревнива. Тя не го чака след работа и не му търси сметка какви ги върши с колежките.
При все, че са заедно от доста време, двамата все още не са минали под венчило. Таня многократно е споделяла, че иска да се види като булка, но изглежда Сашо Кадиев все още не е събрал кураж за подобна стъпка, пише pik.bg.

Сашо Кадиев

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар