Ивайла Бакалова тунингова щерка си (ФОТО)

Гласувайте за статията

Девойката отсега залита по силиконовата мода

Ивайла Бакалова тунингова единствената си наследница, при все, че е едва на 16 години.

Дъщеря й Рая, е плод на любовта й с бизнесмена Румен Гайтански-Вълка.
Ивайла Бакалова се залюби с един от най-богатите столични предприемачи малко след като спечели короната за най-красива българка.

Ивайла Бакалова

Девойката отсега залита по силиконовата мода

От известно време насам тийнейджърката разхожда набъбнал силиконов бюст, пише Lupa.bg.
Допреди няколко месеца девойката бе доста плоска, което определено подхождаше доста повече за възрастта й. Към днешна дата обаче, „грешката“ вече е поправена.

Последните фотосесии на наследницата на Ивайла Бакалова, са живото доказателство за интервенцията. По всичко личи, че девойката изгаря от нетърпение да покаже новата си придобивка и за целта позира гордо по бански.

Несъмнено Рая е взела фигурата на майка си – висока, стройна и слаба, но без бюст. Но както вече споменахме, тази „грешка“ е поправена.
Докато Ивайла Бакалова, е напълно естествена, все още не се е възползвала от услугите на пластичната хирургия и дори често се показва без грим, то далеч не може да се каже същото за дъщеря й. тя очевидно отсега залита по силиконовата мода.

Момичето навърши 16 години на 1 август, а интервенцията е била направена преди няколко месеца, издават запознати.
Двамата родители, макар и разделени, не могат да откажат нищо на Рая. Така със съгласието и на двамата, Рая се е обзавела с имплантите, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар