Слави Трифонов разкри истината за новите си проекти

Слави Трифонов разкри истината за новите си проекти
3 (60%) 3 votes

Той лично обяви какво да очакват почитателите му

След 19-годишно присъствие „Шоуто на Слави“ слезе от екрана и мнозина се запитаха с какво ще се заемат Слави Трифонов и екипът му.

Шоуменът не остави дълго време в неведение последователите си.
Оказва се, че Слави Трифонов ще прави нов телевизионен проект – „Седем осми“ и партия „Няма такава държава“. Новината бе обявена лично в последното издание на „Шоуто на Слави“.

Слави Трифонов

Той лично обяви какво да очакват почитателите му

„Ще създадем собствен телевизионен проект и ще го стартираме след 15 септември. Къде и как ще разберете, уважаеми зрители, сами“, каза той.

„Уважаеми зрители, аз съм последователен и никога не се отказвам на средата на пътя. Затова ще създадем политически проект, който ще се казва „Няма такава държава“, чрез който по законен начин всички решения на Референдума ще бъдат превърнати в закон“, обяви още Слави Трифонов.

Припомняме, че преди три години той инициира референдум за въвеждане на мажоритарна система, за намаляване на партийната субсидия на 1 лев за глас и за задължително гласуване, пише zajenata.bg.

Междувременно наименованието на партията му предизвика сериозно недоволство сред обществото. Мнозина са на мнение, че не може да се очаква нищо хубаво от партия, чието наименование е против държавата. Други пък са убедени, че човек, който не е създал семейство и поколение, не може да има претенции да ръководи държавата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар