Миглена Ангелова е напът да бие всички рекорди

Гласувайте за статията

Тв водещата май отново е поела към олтара

Бившата тв водеща Миглена Ангелова е напът да бие всички рекорди.

По всичко личи, че не след дълго Миглена Ангелова отново ще поеме към олтара.

Миглена Ангелова

Тв водещата май отново е поела към олтара

Самата тя споделя:
„За мен бракът не е толкова трудно постижим. Напротив! Ние, жените, винаги сме готови за брак. Аз не правя изключение, защо не? Във връзката ми с Кузман той просто не ми е предлагал, чакам пръстена и се женя. “

С тези думи неостаряващата водеща Миглена Ангелова сподели, че не живее в предразсъдъци. Без значение от възрастта й, тя би живяла на семейни начала с човек, когото обича и я обича, пише HotArena.

От няколко години журналистката има връзка с бизнесмена Кузман Примджамов и не крие, че се носи на крилете на любовта. Тя, която има четири неуспешни брака и четири деца от три връзки, още вярва в голямата любов.

Аз съм тежко влюбена. Това не е повод за радост, защото любовта, когато е силна, е опустошителна. Напоследък се хващам, че абсолютно напълно оглупявам и невинаги ми харесва. Коментира новото си увлечение преди година 52-годишната Миглена.

Когато се запознава с Кузман, той е бил още женен с две деца. И въпреки че не живее с жена си, Примджамов вече е подал молба за развод. Очаква се, когато съдът постанови раздялата между него и жена му, бизнесменът да предложи брак на любимата си, писа „България Днес“

Дотогава журналистката има повод да се усмихва щастливо и заради факта, че е в трепетно очакване на трето внуче. Дъщеря й Дора ще роди второто си дете този месец. Бебето ще е момиченце, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар