Сватът на Тодор Живков напусна този свят

Гласувайте за статията

Той издъхнал броени дни преди годишнината от кончината на Тато

Сватът на Тодор Живков – Николай Костов, който е тъст на сина му Владимир, напусна този свят.

Запознати издават, че Костов е издъхнал преди броени дни и посочват, че кончината му се е случила малко преди годишнината от смъртта на Тодор Живков – 5 август.

Тодор Живков

Той издъхнал броени дни преди годишнината от кончината на Тато

„Моля ви, не безпокойте съпругата му баба Зорка, защото е много потисната от смъртта на мъжа си милата. Те двамата много се обичаха“, обясни кметицата на село Кременик Здравка Тонева.

Дядо Николай и баба Зорка са бащата и майката на петричанката Валя, втората жена на сина на Тодор Живков – Владимир. Сватовете на Живков живяха доста скромно в село Кременик, Дупнишко.

„Никога не сме били богати. Нямаме пари в швейцарски банки и не сме милионери. Всичко с тези две ръце със Зорка сме си изкарали. Често се случва ние да помагаме на децата, а не те на нас“, разказа преди време през смях Николай.

Преди години семейството на Костов също си пати от любовната история, която започва дъщеря им с Владимир Живков.

„Обичат се много. Запознаха се, след като първата му съпруга Маруся замина за чужбина и той се разведе. Щерка ми завърши журналистика в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, като известно време работи във в. „Знаме на мира“. Оттам обаче я уволниха, след като мина под венчило с Владко. После се роди внучка ми Елизабет“, обясняваше преди време баба Зорка, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар