Къци Вапцаров се изгаври със Слави Трифонов

Гласувайте за статията

Най-после дочака възможност да го оплюе

Къци Вапцаров не пропусна възможността да се нареди до всички лешояди, които се скъсаха да плюят по Слави Трифонов след слизането му от ефир.

За никого не е тайна, че след като Слави Трифонов слезе от ефир, се заредиха множество спекулации по отношение на това какво ще прави занапред.

Къци Вапцаров

Най-после дочака възможност да го оплюе

Къци Вапцаров, за когото е известно, че има вземане-даване с шоумена от Плевен, също не пропусна възможността да го оплюе.
Бившият водещ на шоу „Невада“ и „Риск печели, риск губи“ публикува в профила си доста двусмислена реплика, която гласи само „Слави ще ви оправи“.

Разбира се, думите му, които са откровена подигравка към гологлавия водещ, предизвикаха серия от вълнения и коментари. Самият Вапцаров се забавляваше през цялото време.

Дори в един момент допълни: „Приятно ми е да гледам как изплуват троловете“.
Думите на телевизионера са провокирани най-вече от тиражираните информации, че след дългогодишната си тв хегемония, Дългия ще прави партия „Няма такава държава“, както и телевизия „Седем-Осми“.

Припомняме, че Къци Вапцаров и шоуто му „Риск печели, риск губи“, бе свалено от екрана на bTV след атака в ефира и неспирни подигравки от страна на Слави Трифонов
Самият Къци неведнъж е казвал, че точно Слави Трифонов му е подлял вода навремето. Очевидно това е причината, поради която сега му връща, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар