Симона Загорова с трогателни думи след трагедията

Гласувайте за статията

Двете с Глория са съкрушени от тежката загуба

Наследницата на Глория – Симона Загорова, написа трогателни думи след трагедията, която ги споходи.

Припомняме, че преди броени дни семейството на Глория бе сполетяно от голяма трагедия. Певицата изгуби един от най-близките си хора – баба си.

Двете с Глория са съкрушени от тежката загуба

Изпълнителката на „Щастието е магия“ не пропусна да сподели снимка със своята баба и да й пожелае да й бъде светло по пътя.
Певицата много плакала на погребението на своята баба, която помагала при отглеждането й.

Дъщерята на Глория – Симона Загорова, също била силно привързана към бабчето. Тя трогна приятелите си в социалната мрежа с послание и кратко клипче с бабата, на което си личи, че е била със завидно чувство за хумор.

„Еййй, бабче!!! Ти беше най-силният човек, който познавах, човекът с най-борбения дух и този човек, който беше до всички нас в добро и лошо! Човекът с най-голямо чувство за хумор! С теб всеки миг беше весел, и всяко събиране грейваше от присъствието ти! Благодаря ти за това, че ми даде най-ценните съвети, затова че беше неотлъчно до мен в най-трудните ми моменти!

Макар с „управителя“ (бастунчето ти) ти винаги беше на първи ред, плачеше от гордост и се радваше заедно с мен за успехите на всички нас!!! Благодаря на Бог, че имах честта точно ти да си моята пра баба! Ти винаги ще си част от мен! Обичам те!!! Светъл да е пътят ти небесен, бабче“, написа Симона Загорова, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар