Владо Карамазов го закъса сериозно

Гласувайте за статията

Очевидно здравословният проблем се е обострил напоследък

Актьорът Владо Карамазов проговори за сериозния проблем, който не му дава мира дълго време.

Както вече стана ясно, Владо Карамазов, който който извървя пътя от уличен боец през санитар, за да се завърне триумфално в лекарската престилка на д-р Карагьозов в „Откраднат живот“, ще пропусне новия сезон на медицинската драма.

Владо Карамазов

Очевидно здравословният проблем се е обострил напоследък

Героят вероятно ще бъде изпратен в странство за новата порция епизоди. Клапата за осмия сезон щракна на 15 юли в София. За това, че Христо няма да се завърне на малкия екран проговори и самият Владо Карамазов. Той посочи здравословното си състояние като основна причина за това.

„Трябва да обърна внимание на здравето си. Трябва да се приведа в стабилна работна форма, защото през изминалите 6 месеца не бях… Истината е, че нямах сили за този сезон, който се снима сега и не бях напълно възстановен от една моя сериозна болежка“, обяснява актьорът. Припомняме, че той и преди е признавал, че страда от травма на кръста. Заради нея дългите сцени в операционната на болница „Света Анастасия“ са особено уморителни.

„Имам си проблеми в гръбнака от дете. А и моторите не правят нещата по-леки“, намига звездата. И уточнява, че с цел подобряване на състоянието си често се подлага на масажи и ходи на плуване, пише „Монитор“.

В момента актьорът се радва на двумесечната си лятна ваканция, както я нарича самият той. Само преди дни се завърна от Азорските острови. Владо Карамазов не пропусна да направи съпричастни към приключението си и своите последователи онлайн, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар