Алекс Раева с изненадващ избор за име на бебчето

Гласувайте за статията

Вярващите в суеверия я подложиха на сериозна критика

За никого не е тайна, че на 2 август, Алекс Раева даде живот на първородната си рожба.

Вече е ясно и какво име ще носи новороденото й момиченце. Както вече стана ясно, Алекс Раева роди рожбата си в една от столичните болници. При все, че специалистите я съветвали да роди секцио, тя все пак избрала да даде живот на рожбата си по естествен път.

Алекс Раева

Вярващите в суеверия я подложиха на сериозна критика

Оказва се, че името на момиченцето е било избрано много, преди появата й на бял свят. Очевидно Алекс Раева не е суеверна, след като избра да кръсти първородната си дъщеричка на човек, който не е между живите.

Тя кръсти дъщеричката си Лия на покойния си баща Илия, който напусна този свят през 2017 година. Денят на появата на бял свят на момиченцето пък съвпадна с честването на Илинден по стар стил, така че всички са категорични, че бебето си идва с името.

Мнозина определиха решението й да отдаде почит на баща си по този начин като изключително мило. Разбира се не липсваха и подвластни на суеверията, които я обвиниха, че по този съвет предрича лош късмет на дъщеричката си.

Припомняме, че Алекс Раева е с бащата на детето си от повече от година. Двамата се запознаха по време на едно от екзотичните й пътувания за гмуркане, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар