Почивката на Гала и Стефан започна с кошмарно преживяване (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Гала и Стефан започнаха почивката си с инфарктно преживяване

Водещата на „На кафе“ Гала и нейният любим мъж Стефан започнаха ваканцията си с кошмарно преживяване. След края на поредния сезон на сутрешното предаване тв водещата реши да избяга далеч от България и да се отдаде на пълен релакс.

Гала и Стефан отидоха на остров чак в Индийския океан. До него те стигнаха с помощта на малък самолет. Машината се приводни направо пред плажа, порейки вълните. А Гала бе сериозно притеснена от необичайното предвижване, пише hotnews.bg. Телевизионерката и мъжът й обаче се отърваха само с притока на повече адреналин. Те дори успяха да покажат и приказния остров, на който ще си почиват от натовареното си ежедневие.

Гала и Стефан не разкриват точното си местонахождение, но очевидно са на Малдивите. Миналата година двойката почива заедно със семейство Халваджиян в Италия. Тази година обаче Гала и Стефан явно са решили да попътешестват повече и са заминали на другия край на света.

Освен клип от самолета, с който са пътували, и необичайното му предвижване, което успя да изненада тв водещата и нейния любим мъж, Гала и Стефан споделиха и кадри от приказния остров.

Тв водещата качи кадър, но думите просто не са й стигнали, за да опише красотата, с която се е сблъскала. „Не знам какво да напиша за това…“, написа Гала към снимката, която качи в профила си в социалната мрежа Инстаграм.

Феновете на водещата на „На кафе“ веднага побързаха да направят комплименти на своята любимка. Според тях няма нужда Гала да пише каквото и да било, защото нейното присъствие на снимката стига. „Където и да е по света, Гала си е все така красива“, пише фенка на водещата в мрежата.

Гала и Стефан преживяха с кошмарен първи ден от ваканцията си сн. Инстаграм

Гала и Стефан преживяха кошмарен първи ден от ваканцията си сн. Инстаграм

Други пък веднага се поинтересуваха къде е това място, за да могат и те да резервират билети и да се насладят на красотата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар