Александра Петканова и Даниел заедно в „България търси талант“ (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Александра Петканова и Даниел Петканов семейно в „България търси талант“

Александра Петканова и Даниел Петканов ще бъдат заедно в „България търси талант“. Жената на Лудия репортер, който ще е водещ заедно с Александър Кадиев, също ще се подвизава в ефир като репортер.

В интернет вече има шеги, че предаването става изцяло семейно, тъй в журито е и майката на Александър Кадиев – Катето Евро, пише „България днес“. Наградата в „България търси талант“ е 50 000 лева. Победителят ще се превърне в най-скъпоплатения артист у нас, защото се получи тази сума за три появявания на сцената.

В началото на юни Даниел съобщи лично новината, че ще става водещ на „България търси талант“. „Този почти любовен мизансцен изразява силната емоция между двама души, които не се познаваха лично допреди няколко дни. Да уточня… няма предвид аз и дървото. Със Сашо Кадиев (не със дървото) ще водим заедно „България търси талант“ през настоящия сезон наесен.

Благодаря на BTV за представената възможност, сигурен съм, че двамата ще се справим прекрасно със задачата“, написа съпругът на Александра в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм.

Петканова също качи кадри от снимачната площадка на шоуто и призова всичките си последователи да го гледат от септември по Би Ти Ви.

Феновете на семейство Петканови нямат търпение да ги видят на малкия екран, става ясно от хилядите коментари в социалната мрежата. Те се интересуват кога точно започва „България търси талант“, но засега точната дата не е ясна.

Не липсват и почитателки на Александра, които се вълнуват не от самото шоу, а по-скоро от облеклото й. Те питат своята любимка от къде е купила роклята и обувките си.

Александра Петканова и Даниел заедно в "България търси талант" сн. Инстаграм

Александра Петканова и Даниел заедно в „България търси талант“ сн. Инстаграм

Други пък пращат много целувки и прегръдки на малкия син на Александра и Даниел – Габриел. „С Дани сте много сладки и хипер готините! За теб нямам думи! Блестиш! Прати поздрави на Дани и Габчо специално от мен! Прегръдкиии!!!“, пише фенка на Алекс в социалната мрежа Инстаграм.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

⭐България търси талант ⭐ Гледайте от септември по BTV 📺 @talant.btv

Публикация, споделена от Aleksandra Bogdanska-Petkanova (@aleksandra_petkanova) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар