Лейди Гага най-капризна като шеф, Шарън Стоун не дава почивен ден и болнични

Лейди Гага се оказа най-мразена като шеф сред звездите. Ако си мислите, че да работите с някоя звезда е супер и мегапрестижно, попитайте асистентите на величията в Холивуд. Въпреки че именно асистентите са тези, които помагат на звездите да бъдат звезди, за тях работата с известните си е истински кошмар.

Ето какво споделят за работата си с част от тях:

Асистентите на Лейди Гага са вдигнали ръце от нея и са я обявили за най-мразената звезда в Холивуд. Певицата редовно има нужда буквално да я носят на ръце, освен това изисква присъствие 24/7 от асистентите си. На тях дори им е забранено да общуват с близките си. А причината е, че певицата настоява цялото им внимание винаги да е насочено върху нея.

Дженифър Анистън и Джей Ло - странни прищевки

Дженифър Анистън не е капризна шефка, но има странни очаквания към екипа си. Актрисата ненавижда жегите, затова понякога асистентите й я охлаждат неизменно с мобилен вентилатор. Дженифър Анистън от своя страна пък не позволява да я гледат в очите. Певицата може да поиска да я хранят в уста и асистентите й са длъжни да го направят, тъй като е част от работата им.

Ариана Гранде - носене на ръце

Певицата Ариана Гранде пък настоява да я носят на ръце. Най-често причината са обувките, които изпълнителката носи на сцената и заради които не може да ходи. Но не са малко случаите, когато и след участие звездата настоява да я носят до колата й, или до вкъщи.

Шарън Стоун и Наоми Кембъл - капризни примадони

Пази Боже да ви се случи да работите с някоя от двете. Наоми е избухлива, заяжда се, крещи, мята предмети и неведнъж е съдена от асистентите си за поведението си. Шарън пък категорично отказва дори елементарни права като болнични на служителите си. И е имало случаи да уволнява свои асистенти за това, че боледуват.

Анджелина Джоли - пристъпи на истерия

Анджелина Джоли има чести пристъпи на истерия. Актрисата има някои зависимости, а в дома й е пълна лудница. Звездата обаче поне не крещи на приближените си. Вместо това, когато й дойде в повече се заключва в спалнята с децата. Или ги зарязва на асистентите си и бяга в някой хотел.

Ким Кардашиян и Мадона - невъзможни претенции

Мадона има абсолютна мания за чистота. Дори е викала асистентите си в три сутринта, за да измият мивките й в банята. Певицата е способна да накара да изнесат всички мивки от стаята й и да ги почистят от бактерии и пак да ги монтират за 1 час. Толкова е сериозна манията й. Ким Кардашиян пък има толкова много и сложни претенции, че асистентите й се отказват от нея само след няколко дни. Капризната риалити звезда просто ги изнервя с постоянните си прищевки. [caption id="attachment_599431" align="aligncenter" width="300"]Лейди Гага най-трудна за работа сред звездите сн. Уикипедия е  Лейди Гага най-трудна за работа сред звездите сн. Уикипедия[/caption]

Марая Кери - абсолютна шемет

Точно така я описват приближените й. Изпълнителката има толкова необичайни и неочаквани прищевки, че побърква всички около себе си. Не един асистент на певицата е напуснал заради безкрайните й капризи.

Крисчън Бейл и Ана Уинтър - прецизни до мания

Заради травма в миналото Крисчън Бейл изисква всичко около него да се проверява дали е изправно. Асистентите му дори проверяват дали не е изпотен, преди да застане на червения килим. Ана Уинтър пък е забранила на асистентите си сами да се обличат. И трябва да носят обувки на висок ток цял ден и постоянно. И накрая ще добавим и Джъстин Бийбър, който изисква от асистентите си да му пренасят забранени вещества. Неотдавна негов помощник бе арестуван на летището именно защото изпълнявал нареждането на звездата и транспортирал дрогиращи вещества.