И Лиса Мари Пресли пише мемоари за Джако: Твърде дълго мълчах!

Гласувайте за статията

Лиса Мари Пресли пише книга за Джако

Лиса Мари Пресли ще вземе 4 милиона долара, за да разкаже за брака си с Майкъл Джексън. Певицата остана вярна на музиканта до смъртта му през 2009 година, въпреки че бяха разведени.

Двете им години семеен живот бяха табу, но Лиса реши да наруши мълчанието. Финансови проблеми накараха певицата да подпише договор с издателите от „Gallery Books“, за да напише книга за живота си. В нея обаче водещ ще е бракът й с Джако. А тя обещава да напише наистина пикантни подробности от личния им живот.

В книгата ще стане въпрос за двугодишния брак на двойката. А за това Лиса ще получи 4 милиона долара.

Издателите съобщават, че Лиса ще говори за важните мъже в живота си, включително за Елвис и Джако. Разкритията й за краля на попа обаче ще бъдат наистина сензационни, казват те пред пресата, цитират от ukr.net.

Всички са убедени, че Лиса този път няма да защитава покойния крал на поп музиката. Особено след като името му напоследък се свързва с обвинения за насилие на малолетни, както и в документалния филм „Да напуснеш Невърленд“.

Лиса Мари Пресли се омъжи за Майкъл Джексън през 1994 година. Двамата обаче се разведоха през 1996. Малко след това Майкъл обявява, че очаква дете от сурогатна майка. Медицинската сестра Деби Роу ражда две деца на музиканта — Парис и Принс — Майкъл. Майката на най-малкото му дете — Бланкет не е известна. Няколко години след смъртта му, дъщеря му Парис научи, че Джако не й е биологичен баща. След няколко неуспешни опита за самоубийство, тя тръгна на терапия и се възстанови от травмите.

Лиса Мари Пресли проговори за брака с Джако сн. You Tube

Лиса Мари Пресли проговори за брака с Джако сн. You Tube

Към днешна дата дъщерята на Джако е известен модел и се пробва като певица и актриса. Не е известно, как тя и братята й ще приемат разкритията на Лиса Мари, която ще разкаже още за баща им на обществото. И може да го съсипе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар