Мая Манолова пилее луди пари за прически (Папарашки Снимки)

Гласувайте за статията

Омбудсманът на държавата е суетна жена, харчи за прически по 7 бона

Мая Манолова, която защитава бедните и неоправданите пръска луди пари за прическите си. Тя е вманиачена на тема коса и не пропуска да посети фризьора си.

Фотографите на „Ретро” забелязаха блондинката, която в последно време се спряга за кандидат кмет на столицата да хуква от ранни зори, отивайки при личната си стилистка. Която ще й придаде перфектен вид, с който ще отиде на работа.

Снимка: ПИК

Заради забраната да ползва служебна кола напористата дама напоследък се предвижва с такси. Което я кара до фризьорския салон, а там я чака коафьорката й, която е ученичка на прочутия стилист Капанов.

Снимка: ПИК

От доста време насам тя единствена се грижи за вида на кюстендилската юристка. Манолова я посещава поне два, три пъти седмично. Свен косата суетната Мая там си правела и грима. Особено когато имала специални поводи.

Снимка: ПИК

Ако  направим една проста сметка се оказва, че омбудсманът харчи по 7-8 хиляди лева само за прически. За едно влизане в салона се плаща около 50 лева и така на народната защитничка й се събира сума колкото за 32 минимални пенсии.

След като свърши процедурата суетната русокоска си тръгва пеш за да отиде на работа. Случайни минувачи я разпознават и си шушукат: „Вижте това е Мая!”. Манолова се спира до една жена , която проси милостиня, а тя не я разпознава. И може би за да си направи реклама й подава няколко лева.

Прави впечатление, че полата на държавната служителка е доста подкъсена. За 54-годишната юристка няма проблем да си покаже краката. Които въпреки напредналата си възраст са доста стройни, предават от ПИК.

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар