Къци Вапцаров се подигра на Слави Трифонов (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Къци Вапцаров коментира решението на Слави Трифонов да прави партия

Къци Вапцаров се подигра жестоко на Слави Трифонов. Откакто стана ясно, че Трифонов слиза от екран след 19 години и най-вероятно ще продължи да се занимава с политика, в мрежата се видях всевъзможни коментари. Един любопитен направи и Къци Вапцаров.

Бившият водещ на шоу „Невада“ и „Риск печели, риск губи“ публикува в профила си доста двусмислена реплика, която гласи само „Слави ще ви оправи“. Разбира се, думите му, които са откровена подигравка към гологлавия водещ, предизвикаха серия от вълнения и коментари. А самият Вапцаров се забавляваше през цялото време. Дори в един момент допълни: „Приятно ми е да гледам как изплуват троловете“.

Думите на телевизионера са провокирани най-вече от тиражираните информации, че след дългогодишната си тв хегемония Дългия ще прави партия „Няма такава държава“, както и телевизия „Седем – Осми“, които Трифонов потвърди в последното си предаване по Би Ти Ви.

Припомняме, че Къци Вапцаров и шоуто му „Риск печели, риск губи“ бе свалено от екрана на Би Ти Ви след атака в ефира и неспирни подигравки от страна на Слави Трифонов, пише show.blitz.bg. Къци не веднъж е казвал, че точно Слави Трифонов му е подлял вода навремето.

В последния епизод на „Шоуто на Слави“ по Би Ти Ви Дългия разкри, че от есента отново е на екран. „Затова ще създадем собствен телевизионен проект и ще го стартираме след 15-ти септември. Къде и как, ще разбере, уважаеми зрители, сами. Вярвам в това. В момента уточняваме всички технически параметри, затова мога да ви кажа само как ще се казва този проект и кога ще стартира.

Ще се казва „Седем – Осми“ и ще стартира след 15-ти септември. Неговият девиз ще бъде: „Силата е в истината“, сподели Трифонов.

Къци Вапцаров се подигра на Слави Трифонов сн. Фейсбук

Къци Вапцаров се подигра на Слави Трифонов сн. Фейсбук

Освен това Дългия ще създаде и своя партия. „Затова ще създам политически проект, който ще се казва „Няма такава държава“, чрез който по законен начин всички решения на Референдума ще бъдат превърнати в закон“, разкрива още Слави.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар