Гери Малкоданска с емоционално послание към сина си за рождения му ден (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Синът на Гери Малкоданска навърши една годинка

Синът на водещата на прогнозата за времето по Нова тв Гери Малкоданска навърши една годинка. Синоптичката и нейният любим Александър Ковачев станаха родители на 31-ви юли миналата година.

Малкоданска сподели снимка с тортата за първия рожден ден на малкия Лео в профила си в социалната мрежа Инстаграм. Синоптичката нарече този ден „най-великият ден от годината“. Към кадъра Гери написа и емоционално послание.

„Планета Лео днес се завъртя напълно около оста си и чукна цифрата 1. Планета Лео е уникално нещо. Препоръчва се запознанство с него от първо лице. Единствено по рода си усещане. Това е планетата на безграничното щастие, добротата, усмивките, смеха, изправената от стрес коса, понякога мрънкането, на красотата също. Поне за майка му. Най-вече това е планетата на любовта. Истинската чиста любов.

Все разказват как като си имаш детенце, нищо друго няма значение. Ами прави били хората! А да си имаш Лео? Несравнимо. Неописуемо. Нечовешко. Голяма работа е Лео. Завърта се, качва те на планетата си и… само се молиш да не слизаш никога от нея. Пък, ако трябва, и на косъм да висиш.

Много го обичам този чипоносия. С големите сини очи. Със смешните пръсти и сладките бузки. С най-голяма усмивка. С 3-те зъба и най-звънливия смях. Много. Искам само да ми е здрав. Пък аз, ако трябва и на метла ще летя около неговата планета. Само да съм до него… Честит рожден ден, любов! Честит рожден ден, Лео!“, излива душата си Гери Малкоданска в мрежата по случай първия рожден ден на сина й.

Миналата година, малко след като на бял свят се появи Лео, синоптичката разказа и за трудностите, през които е преминала по време на бременността си. Синът на Малкоданска се роди недоносен и дълго време лежа в кувьоз.

Гери Малкоданска с емоционално послание към си за 1-вия му рожден ден сн. Интаграм

Гери Малкоданска с емоционално послание към си за 1-вия му рожден ден сн. Интаграм

Този труден период е далеч зад гърба на Гери и сега тя се радва на порасналия си малчуган.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар