Джулиана Гани вдига тайна сватба на екзотично място

Гласувайте за статията

Тя ще каже заветното „Да“ на Илиян

Риалити звездата Джулиана Гани вдига тайна сватба на едно от най-екзотичните места в света.

В последно време риалити звездата не спира да публикува снимки от различни приказни кътчета в компанията на новата си половинка Илиян Найденов.

Тя ще каже заветното „Да“ на Илиян

На всички тях се вижда, колко щастлива е Джулиана Гани с мъжа до себе си.
Тя бе изненадана от Найденов с екскурзия до Канкун по случай първата годишнина от връзката им. Именно на екзотичното местенце Илиян планира и малка плажна сватба. Гани и Илиян отдавна искат да узаконят връзката си, но предишният брак на плеймейтката не го позволяваше.

Станимир Ташев най-сетне е дал развод на Джулиана Гани на 28 юни. „Искам да ти дам целия свят и ще започна с малко кътче от него“, с тези думи Найденов поднесъл своята изненада за годишнината, сбъдвайки мечтата на Джулиана Гани да посети Мексико. На 29 август двамата летят за Канкун, а няколко дни по-късно ще бъде и сватбата.

Церемонията се пази в тайна, тъй като Малката Джулка била много суеверна и се притеснявала хорската завист да не урочаса любовта им. Украсата вече се подготвяла от хотела. Малката Джулка настоявала да има огромна арка с цветя на плажа. Роклята също вече е избрана. Венчавката ще бъде заснета от персонала на хотела и ще бъде публикувана като влог в YouTube канала на двойката.

Илиян и Джулиана планират и втора сватба, на която ще могат да присъстват всичките им приятели и роднини. Тя ще се състои в България догодина. Амбициите на Малката Джулка са сватбата да надмине по пищност тази на Цеци Красимирова и милионера Майкъл Струмейтис, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар