Няма да повярвате в чия компания прекарва летния си отпуск Богомил Грозев

Гласувайте за статията

Двамата се наслаждават пълноценно на всеки миг заедно

Мнозина не могат да повярват в чия компания прекарва летния си отпуск журналистът от Нова тв – Богомил Грозев.

Покрай развода му с дъщерята на актьора Антон Радичев, Кристина, и връзката му с бизнесдамата Мария Такова, на журналиста от Нова телевизия Богомил Грозев му се понесе славата на непоправим плейбой. Злите езици дори изсъскаха, че от толкова жени е поизоставил ролята си на баща.

Богомил Грозев

Двамата се наслаждават пълноценно на всеки миг заедно

От брака си с Кристина Радичева, телевизионерът има син – Теодор, който му е одрал кожата. Малчуганът е много привързан към баща си и връзката помежду им е изключително силна. Поради тази причина малчуганът не бил никак щастлив след раздялата на родителите си.

Запознати издават, че особено по време на връзката на Богомил с Мария, баща и син се виждали рядко. Основната причина за това е, че бившата съпруга на Богомил Грозев не искала детето да има допирни точки с приятелката му.

Разногласията между бившите съпрузи обаче явно вече са изгладени, тъй като в последно време Грозев и сина му, са често заедно.

Дори в момента тв водещият отмаря на морето. От миналата седмица журналистът е в полагаемия му се летен отпуск. На тв екрана Богомил Грозев е заместен от новото попълнение в медията – Яна Чинкова.

За изненада на всички журналистът не отмаря на морето с някоя натокана мацка, а с Тео. В началото на седмицата почиващи засекли телевизонера и сина му на Слънчев бряг. Двамата били в компанията на приятелско семейство на Грозев, а децата им играели волно на плажа и се гмуркали.

Явно морето и водните спортове са страст на Тео, също както и на баща му. Не е тайна, че новинарят е бивш състезател по уиндсърф. Двамата мъже изглежда са на обиколка из родното Черноморие, тъй като Грозев качи стори в социалните мрежи от къмпинг „Градина“.

Най-вероятно крайната дестинация на журналиста и Тео е Арапя, където Богомил е израснал и има каравана, коментират колегите му от нюзрума на Нова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар