Нова драма в живота на Черната Златка

Гласувайте за статията

Плеймейтката се е отдала изцяло на грижите за сина си и работата си

Една от най-известните плеймейтки Златка Димитрова, по-известна като Черната Златка изживява поредната лична драма.

Запознати издават, че Златка Димитрова и бащата на сина й Миро, са се разделили окончателно.
От нейните профили в социалните мрежи се забелязва, че тя си е в родния Бургас. Черната Златка пуска сторита и снимки само с детето, от работата си като модел и от фитнеса, където тренира усилено, но не и с бившата си половинка.

Черната Златка

Плеймейтката се е отдала изцяло на грижите за сина си и работата си

На запитвания на почитатели за личния й живот, тя веднага отказва коментар. Според запознати обаче, двамата с Миро не са двойка от поне 2 месеца. Този път раздялата им била окончателна. Припомняме, че Черната Златка и Миро вече преживяха една раздяла. През това време тя демонстрира връзка с друг мъж. Въпреки това двойката си дадоха втори шанс, най-вероятно в името на детето.

Според запознати плеймейтката в момента няма нова любов, а изцяло се е отдала на сина си. Иначе с Миро бяха заедно от 7 години. Дълго време тя бе обвинявана, че е разбила семейството. Той обаче винаги е отговарял категорично, че проблемите в брака му са настъпили преди нейната поява.

Двамата изживяха доста изпитания като двойка, най-голямото беше загубата на първото им дете в седмия месец. Тогава Златка призна, че трудно се е възстановила от драмата, но любовта на приятеля й е дала сили да продължи.

Черната Златка призна, че си мислела, че или това ще ги раздели, или ще ги сплоти. В крайна сметка Миро не само, че не я остави, но и бе плътно до нея, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар