Тежък здравословен проблем мъчи щерката на Илия Павлов

Гласувайте за статията

Тя е решена да говори за болестта, за да помогне и на други жени

Малката дъщеря на Илия Павлов е измъчвана от тежък здравословен проблем.

За перипетиите си и годините, прекарани в мъки, разказа самата Паола. Наскоро тя се подложила на операция и вече се чувствала и психически, и физически готова да сподели за диагнозата си публично. Целта й е да помогне и на други отчаяни жени.

Илия Павлов

Тя е решена да говори за болестта, за да помогне и на други жени

Щерката на покойния бизнесмен Илия Павлов и Дарина Павлова още преди 15 години била диагностицирана с рядката гинекологична болест, наречена ендометриоза. Фаталното при това заболяване било, че постепенно засягало различни вътрешни органи. Последствията обикновено били необратими.

При Паола първите симптоми се обадили още в тийнейджърските ѝ години. Неведнъж се случвало милионерската наследница да колабира пред очите на семейството си. Те викали или Спешна помощ, или директно я карали в болница.

Тъй като била едва на 13 г., Паола не осъзнавала, че положението ѝ толкова сериозно. Въпреки това се подложила на множество изследвания и обиколила десетки лекарски кабинети в Америка, където живее до днес. Ходила при специалисти и в Италия, където пък пребивава вдовицата на Илия Павлов и има контакти с високопоставени медици.

Нито един от специалистите, които се изредили да я преглеждат, не успял да ѝ постави точна диагноза. Пишман доктор пък дори искал да ѝ премахне яйчниците и фалопиевите тръби. Това означавало, че почти гарантирано Паола щяла да остане без деца.

Едва преди месец тя склонила да легне под ножа, а интервенцията ѝ била извършена в Щатите. Сега крои планове да води лекции, с които да помага на други, страдащи от ендометриоза жени. Освен това щерката на Дарина Павлова е посветена изцяло на здравословния начин на живот. Макар да е завършила история на изкуството в престижен университет, тя се занимава с йога и е една от най-популярните гурута зад Океана.

Нейни клиенти са и някои холивудски знаменитости, с които се запознала покрай майка си. От няколко години Паола е сериозно обвързана, но до момента с любимия си не правели планове за деца, тъй като здравословният ѝ проблем не го позволявал, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар