Апокалиптичното пророчество на албанския президент се сбъдна

Гласувайте за статията

В района на Корча, са регистрирани два силни и няколко по-слаби труса

Апокалиптичното пророчество, което направи албанският президент преди време, се сбъдна.

Две силни и няколко по-слаби земетресения са регистрирани в района на Корча, Албания. Трусовете са усетени и в Северна Македония и Гърция, предаде МИА.

пророчество

В района на Корча, са регистрирани два силни и няколко по-слаби труса

Според Министерството на отбраната първият силен трус е бил регистриран в 14:21 ч. с магнитуд 4,7 и с епицентър на 3,4 километра югозападно от Дарда, Корча. Вторият трус е регистриран в 16:28 ч. и е от 3,4 степен.

Няма информация за материални щети или наранявания. Припомняме, че земетресение с магнитуд 4,9 удари района на Корча на 1 юни тази година. То причини множество материални щети. Голяма част от пострадалите семейства все още пребивават на палатки. Само за три дни тогава в района бяха регистрирани над 100 труса.

Неотдавна албанският президент Илир Мета предупреди, че апокалиптично земетресение ще разтърси Балканите. В качеството си на председател на Съвета за национална сигурност той изпрати писмо до албанския премиер Еди Рама, вицепремиера Ерион Браче и министърката на отбраната Олта Джачка.

„Нашата страна е една от най-сеизмично активните в Европа. По тази причина Албания е заплашена от този природен феномен“, се казваше тогава в писмото на Мета, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар